top of page

Sellő Horgásztó

Rólunk >>

Felejthetetlen horgász élmény, hatalmas kapások, kellemes időtöltés és kikapcsolódás. Mivel biztosítjuk ezt? Rendszeres telepítésekkel, igényesen kialakított területtel, ahol mindenki jól tudja érezni magát​

A Sellő Horgásztó 2000 óta fogadja szeretettel a horgászokat. Miskolctól 5 km-re található a 37-es főúttól 50 méterre. A tóhoz kiépített aszfaltút és parkoló tartozik. Igényes környezetben és kulturált körülmények között tölthetik el szabadidejüket a horgászok családtagjaik és barátaik.

A tó egész területén kiépített horgászállások, esőbeállók, szalonnasütők találhatók. Gyermekek részére külön játszótér van kialakítva. Aki netalán megszomjazna a tó büféjében különféle italokat és üdítőket vásárolhat. Baráti társaságok és rendezvények esetén egy nagy fedett helyet tudunk biztosítani.

Tavunkba a jég olvadásától kezdődően heti rendszerességgel telepítünk különböző fajtájú halakat. A tóban számos halfaj megtalálható kivéve a törpeharcsát. Egyes telepítések alkalmával kapitális méretű halak is kerülnek a tóba, például ponty 20 kg-os, amur 14 kg-os, afrikai harcsa 18 kg-os dévérkeszeg 2.5 kg-os, kárász 2 kg-os és egyéb ragadozó halak.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, szeretettel várjuk Önt és családját tavunkon.

 

Kellemes időtöltést és jó fogást kívánunk!

bottom of page